Informatiebeveiliging

Boost jouw ISO 27001-implementatie met onze kant-en-klare templates

Heb je moeite met het implementeren van de ISO 27001 norm? Geen zorgen, wij bij Fendix hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze kant-en-klare templates zijn speciaal ontworpen om jouw complianceproces soepel en efficiënt te laten verlopen. En weet je wat het beste is? Ze werken naadloos samen met jouw favoriete work management software.
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op
10/6/2024

Op deze manier hoef je geen speciale ISO software aan te schaffen, maar kun je ISO integreren in jouw favoriete work management software. Intussen hebben we onze eigen 'best practices' ontwikkeld voor het opzetten van een managementsysteem met behulp van goedkopere software. Voor een managementsysteem zijn namelijk de volgende functionaliteiten cruciaal:

✅ Taakmanagement

🗃️ Documentmanagement

🔁 Relatiemanagement

Deze functionaliteiten zijn te vinden in alledaagse populaire software, zoals:

  • Monday
  • ClickUp
  • Jira/Confluence
  • Notion
  • Smartsuite

We hebben 'best practice' templates ontwikkeld voor al deze omgevingen en meer dan 100 organisaties succesvol gecertificeerd, met lof van de auditoren. Staat jouw favoriete work management software er niet bij? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

🌟 Kant-en-klare template

Onze templates zijn jouw geheime wapen voor een gestroomlijnd ISO-proces. Geen gedoe - gewoon direct aan de slag met wat je écht nodig hebt.

🔗 Integratie met jouw systemen

Wij weten hoe belangrijk het is om alles op één plek te hebben. Daarom zijn onze templates perfect te integreren met Monday, ClickUp, Jira/Confluence, Notion en Smartsuite. Dit betekent dat je niet langer hoeft te schakelen tussen verschillende tools en platformen. Breng structuur en efficiëntie in jouw managementsysteem met minimale inspanning.

👨‍💼 Deskundige ondersteuning

En dat is nog niet alles! Bij aanschaf van onze templates krijg je twee uur gratis ondersteuning van onze experts. Of je nu vragen hebt over de implementatie of behoefte hebt aan advies, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Waarom zou je onze templates gebruiken?

Tijdbesparing

Waarom zou je het wiel zelf proberen uit te vinden? Onze templates zijn ontworpen om jouw implementatieproces aanzienlijk te versnellen. Geen eindeloze uren meer besteden aan het opzetten van documenten en systemen. Met onze templates kun je snel en efficiënt aan de slag.

💰 Kostenefficiënt

ISO-software kan behoorlijk prijzig zijn. Onze templates bieden een betaalbaar alternatief zonder in te boeten op kwaliteit en functionaliteit. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart, maar ook waar krijgt voor je geld.

🔄 Flexibiliteit

Elk bedrijf is anders en dat begrijpen we. Onze templates zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Of je nu een klein of groot bedrijf runt, onze templates worden aangepast aan jouw wensen en eisen.

🛠️ Gebruiksgemak

Met onze templates heb je multifunctionele tools in handen die je overal voor kunt inzetten. Ze zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Alles wat je nodig hebt op één plek en makkelijk in gebruik.

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies jouw template

Selecteer de template die het beste bij jouw behoeften past. Of je nu werkt met Monday, ClickUp, Jira/Confluence, Notion of Smartsuite: wij hebben de juiste template voor jou.

Stap 2: Pas aan naar jouw wensen

Onze templates zijn flexibel en eenvoudig aan te passen. Voeg jouw bedrijfsinformatie toe, pas de layout aan en zorg ervoor dat alles perfect aansluit op jouw werkwijze.

Stap 3: Implementeer en begin

Implementatie is eenvoudig. Volg onze duidelijke instructies en je bent in een mum van tijd klaar om te beginnen. En mocht je ergens tegenaan lopen, dan staan onze experts klaar om je te helpen.

Stap 4: Geniet van de efficiëntie

Met alles wat je nodig hebt op één plek kun je genieten van een gestroomlijnd en efficiënt ISO-complianceproces. Meer tijd om te focussen op jouw kernactiviteiten en minder tijd kwijt aan administratie.

Start vandaag nog!

Waarom wachten? Begin vandaag nog met het stroomlijnen van jouw ISO 27001 implementatie. Met onze templates wordt het behalen van compliance een fluitje van een cent. Bespaar tijd, geld en moeite, en geef jezelf de ruimte om te focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Ontdek de juiste software voor jouw ISO-managementsysteem
Download gratis whitepaper
Kilian Houthuijzen
Accountmanager
085 773 60 05
Naar nieuwsoverzicht
KAM Certificeringen is nu Fendix

Wij zijn partner van