Whitepaper

Creëer gedragsverandering en verhoog security awareness

Het opzetten van een sterke security awareness-cultuur is van groot belang voor iedere organisatie. Echter is de uitdaging bij grote organisaties nóg groter dan bij kleine organisaties. Maar gelukkig hebben wij daar een oplossing voor gevonden. Met ons projectplan krijg je een gestructureerde aanpak die je helpt om bewustwording rondom informatiebeveiliging stevig te verankeren binnen jouw bedrijf. Van het formuleren van doelstellingen tot het uitvoeren van concrete activiteiten: alles wordt zorgvuldig gepland.
This article was last updated on
23/8/2024

Een plan dat zorgt voor blijvende verandering

Ons projectplan legt de basis om ervoor te zorgen dat security awareness een vast onderdeel wordt van de dagelijkse werkwijze binnen jouw organisatie. Zo maken we échte cultuurverandering mogelijk. We begrijpen dat jouw organisatie ontzorgd wil worden, daarom stellen we vooraf een gedetailleerd en gestructureerd plan op. Dit plan dient als leidraad voor het projectteam en zorgt voor duidelijkheid in elke stap van het proces.

Aansluiting bij jouw organisatie

Wat ons projectplan uniek maakt, is de maatwerkbenadering. We zorgen ervoor dat onze aanpak naadloos aansluit bij de specifieke behoeften en cultuur van jouw organisatie. Geen ingewikkelde taal, maar duidelijke en begrijpelijke stappen die voor iedereen te volgen zijn. Zo werken we samen aan een veilige toekomst.

Download de whitepaper

Wil je meer weten over onze aanpak en hoe we jouw organisatie weerbaar maken tegen security bedreigingen? Download direct onze gratis whitepaper!

Creëer gedragsverandering en verhoog security awareness
Download free whitepaper
Kilian Houthuijzen
Account Manager
085 773 60 05
To news overview
KAM Certifications is now Fendix

We are a partner of